VL Matrix - Dansk

Velkommen til Visible Learning-teammatrix. Denne matrix skal du bruge til din næste Evidence into Action-workshop. Denne matrix er udviklet til skoleledelser og ansatte til at holde fokus på deres skoleprocesser, indsamle meningsfuld evidens til brug for skolegennemgang og til at fokusere på, hvad der gør en forskel på elevresultater.

Sådan udfyldes matricen:

Inden du fortsætter med at udfylde matricen, skal du sikre dig, at skoleledelsen og/eller ansatte, der tager del i denne proces, er enige om bedømmelserne for alle udsagn. Skolen kan kun indsende en samlet besvarelse! På dette tidspunkt kan der ikke genereres en rapport for mere end én besvarelse. Se venligst i dine Evidence into Action-materialer, hvis du ønsker yderligere oplysninger om matricen og bedømmelsesskalaen. 

Sørg for at udfylde matricen 2 uger inden jeres næste planlagte Evidence into Action-dag. 

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til os på  survey@visiblelearningplus.com.

Deltagerprofil
Hvis du allerede deltager i vores fællesskab, bedes du logge ind, og du bliver videresendt til denne formular med dine udfyldte oplysninger.
Skoleprofil
Indtast venligst antallet af elever på din skole i de passende felter, der vises nedenfor, efter du har foretaget dit valg
Antal elever
Den synligt lærende elev
Kend din virkning
Inspireret og passioneret undervisning
Feedback